miercuri, 4 martie 2009

O alta Romanie


Cine spune ca tara noastra nu are peisaje frumoase , se inseala amarnic.
Daca ai fi un pic mai deschis la minte si in loc de cea mare si Valea Prahovei ai vizita si alte locuri mult mai putin aglomerate, ai observa ca tara in care traiesti este uimitoare. Nu vreau sa spun ca locurile specificate mai devreme nu sunt frumoase, ba din contra, merita vizitate, dar sunt mult prea aglomerate. Iar acolo unde sunt prea multi romani pe metru patrat vei gasi si un munte de gunoi in urma lor.
Peisajele noastre par sa puna in contrast mizeria omeneasca ce domneste pe aceste meleaguri. Noi nu traim doar intr-o Romanie pornografica!!! Mass-media ar trebui sa puna mai mult accent pe frumusetile naturii. In loc de fata de la pag 3, respectiv 5, ziarele in cauza ar putea pune o imagine cu Varful Retezat, cu Lacul Sfanta Ana, cu dunele de nisip din satul Caraorman( Delta Dunarii), dar probabil ca romanul le va mai cumpara doar daca in varful muntelui se afla si Simona Sensual.
Voi posta si niste poze absolut superbe, din pacate nu sunt eu autoarea acestora, ci verisoara mea. Acest colt al Romaniei merita vazut, merita apreciat la adevarata lui valoare...Retezat.






2 comentarii:

  1. E o tara frumoasa, iar Retezatul pot spune ca am avut norocul sa-l cunosc destul de bine. Lacurile acelea numite Tau..linistite si adanci si reci, pietrele, pustietatea, frunzisul-ascunzisul..toate mi-au ramas.

    Felicitari pt blog

    RăspundețiȘtergere
  2. waw...si eu care credeam ca numai in Fagaras gasesc privelisti minunate. m-am inselat se pare

    RăspundețiȘtergere