luni, 23 noiembrie 2009

Idioti , tarani , frustrati, etc.

Ok, suntem inconjurati de tarani si nu aveam niciun dubiu, doar ca acesti tarani se chinuie zi de zi sa fie cat mai tarani cu putinta. Imi cer scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni folosind termenul "taran", insa… "taranul de oras e cel mai prost animal". Si chiar e !
Dragii mei tarani cu pretentii de barbati, tin sa va anunt ca idioteniile voastre nu va fac deloc mai barbati. Din contra, va afunda in prostie si ne dezgusta pe noi. Da, chiar ne dezgusta atitudinea de "smecher".
Plecam ieri grabita impreuna cu var-mea spre metrou si pentru ca eram in intarziere n-am mai fumat acasa , asadar mi-am aprins o tigara cum am iesit din scara. Merg doi pasi, privesc in fata… "gasca de cartier" iarasi adunata. Ok, iarasi trebuie sa le ascultam comentariile pe care deja le stim, trecand zilnic pe acolo. Ne-au salutat, le-am raspuns…destul de dragut si civilizat as putea spune pana acum. Am mers mai deprate si se trezeste unul sa urle din toti plamanii : "fetelor da’ unde va grabiti ? Nu stati cu noi ?". Am raspuns la fel de dragut si civilizat, facand chiar un efort sa intorc capul spre ei , spunandu-le un "nu" deloc agresiv…si asta pt ca m-am invatat minte. Daca nu le raspunzi incep sa-si bage si sa-si scoata din frigiderul tau si asta pentru ca esti "o fitzoasa" , nu pentru ca pur si simplu n-ai chef sa bagi in seama niste necunoscuti a caror preocupare zilnica e "cine sparge cele mai multe seminte in fata scarii ?". Asa…ramasesem la "nu-ul" meu deloc agresiv. Raspunsul lor nu a intarziatat sa vina : "Bagaboantelor, va grabiti sa ajungeti la… etc." n-are rost sa scriu toate cuvintele vulgare pe care frustratii le-au strigat in continuare. M-as fi intors sa le spun "Multumesc , dar iti dau frigiderul meu cu totul…tin post !"
Acum urmeaza al 2-lea episod tot cu idioti , tot ieri , tot cu var-mea. Ne intorceam acasa cu metroul , 2 statii de mers, n-avea rost sa ne mai asezam, ne tineam de bara din mijloc si ne continuam discutia inceputa inainte de a urca. Toate bune si frumoase. Coboara o domnisoara la prima statie si ii cade portofelul. Atat eu cat si cateva persoane din jur am atentionat-o. Iarasi, dragut si civilizat. Din spatele meu aud o voce : "Repede…portofelul, portofelul !! Ce l-ati mai fi bagat voi in buzunar !! Auzi ma ! Portofelul !!" dupa care aud doua rasete. Din instinct am intors capul sa vad cine vorbeste…de fapt cine vorbeste atat de tare sa-l auda tot vagonul ! Doua aratari ce stateau fata in fata, unul copia fidela a celuilat sau invers…cu fesul pe varful capului, mainile imbratisate si picioarele cracanate…foarte cracanate. Asta e pozitia de smecher in metrou. In fine, ne-am continuat discutia, urma statia noastra, ne-am apropiat de usi, a oprit metroul , s-au deschis usile , am dat sa cobor si ma trezesc cu un ziar la fund. Ok, continui sa merg plina de nervi , il injur in gand pentru ca e inevitabil, insa intre timp taranii bateau cu mainile in geamul metroului , razand si fiind foarte madri de ce au facut ei. Fleosc !! Ce ati facut ma voi ? Intr-adevar…v-ati facut de ras, m-ati dezgustat !
Prin faze de genul trebuie sa treaca orice fata/femeie zilnic pentru ca traim intr-o jungla in care fiecare mascul se crede leu !! Ati vazut voi vreo " gasca de femei " la coltul strazii care sa agreseze orice barbat merge , zboara , se taraste, etc. prin preajma ?

4 comentarii:

  1. Sunt niste nesimtiti care vor atentie si nu stiu cum sa o primeasca, asta e mediul lor caracteristic: noua tarla in oras.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna,

    te rog sa arunci o privire pe blogul meu (www.questioare.com) si daca iti place adauga-ma in blogroll-ul tau.
    multumesc anticipat.

    o zi frumoasa sa ai,

    strumfita.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..sunt cretini lipsiti de ocupatie...ratati care nu realizeaza cat de patetici sunt...

    RăspundețiȘtergere
  4. Categoria asta de oameni este întâlnită extrem de des...şi eu sunt sătulă de atâta nesimţire...de obicei evit să le răspund,ignorându-i,însă,aşa cum spuneai şi tu,îmediat apar comentariile gen "fiţoasă"...
    e singurul mod prin care ei pot ieşi în evidenţă...şi din păcate se pare că tot mai mulţi le urmează "exemplul"

    RăspundețiȘtergere