sâmbătă, 28 martie 2009

Adevar



Acum cateva saptamani am citit pe usa de la baie a unui club ( stiu, urat loc ) un citat care mi-a ramas in minte. Frederick Ryder spunea ceva de genu: "Cand un barbat pleaca la intalnire se intreaba daca va face sex. O femeie stie deja". Cat de adevarat poate fi ceea ce spune omul asta!! Aici decizia chiar apartine fetelor...adica nu cred ca am vazut sau auzit vreodata o fata care insista sa faca sex, iar baiatul s-o refuze. De obicei e invers.

5 comentarii:

  1. Eu aș zice că se poate întâmpla și invers. Ştiu, sunt bărbat şi de aia zic asta :)
    Glumesc, dar totuşi cred că o minimă atracţie trebuie să existe, nu? Că dacă şi-a pus în cap Nikita (să zicem) să mă seducă, să fie sănătoasă. Nici mort de beat nu mă uit la aia.
    Sau Gina Pistol. Da, Gina Pistol! O femeie care mi-a dovedit că femeile isterice există şi-n realitate. Eu credeam că sunt un mit urban :)

    RăspundețiȘtergere
  2. haha ! :)) . sa stii ca eu am auzit ca fata sa insiste si baiatul sa refuze ... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Cata S : Atunci cred ca nici nu vei accepta sa iesi la o intalnire cu "Nikita" deci nu trebuie sa-ti faci probleme ca va dori sa te seduca :P Cat despre Gina Pistol, isterica sau nu, cred ca face parte din categoria celor "stiutoare"..

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Gina Pistol e stiutoare. Stie tot.
    Numai regulile de circulatie nu :)

    RăspundețiȘtergere