marți, 24 martie 2009

Doar niste roboti..

Well, cred ca sunt de acord cu "lumea asta-i plina doar de prosti ce s-au iubit" si asta pt ca verbul "a iubi" este la timpul trecut. Poate ca inainte chiar exista dragoste, poate ca exista si acum, dar n-o vad nicaieri in jurul meu. Ma refer la acea dragoste sincera si pasionala dintre un baiat si o fata. Nu, nu cred ca mai exista pt majoritatea. Acum exista doar exceptii. Unde vom ajunge oare daca nici sentimente sincere nu mai putem avea? Tot ce vad e interes, ceva de genu..."sa-mi fie mie bine", ori eu stiam ca atunci cand cineva iubeste, face tot posibilul sa-i fie bine persoanei iubite....sau cel putin asta e dragostea vanduta pe micul ecran si nu numai.
Ea: "Dragul meu, te iubesc si asta nu se va schimba" ( "decat daca ramai falit"...as adauga eu).
El: "iubito, ti-as da si viata mea" (" mi-o dai inapoi dupa ce facem sex")
Cam la asta se rezuma totul astazi...
Poate ca oamenii sunt speriati de sentimente adevarate...sau poate ca le e teama sa recunoasca ca au sentimente adevarate, nu stiu... Cert este ca ne pierdem speranta si refuzam dreptul de a iubi.
Curand vom ramane goi, vom deveni doar niste roboti.


Imi pare rau ca nu am gasit o poza in care inima la care viseaza fata sa fie facuta dintr-un banut.

4 comentarii:

  1. heei.Nu e asa.Trebuie sa crezi ca vei trai o poveste si cine stie.Se va intampla.Nu cred ca e chiar atat de pe interes totul.Nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am spus ca exista si exceptii...dar interesul e prezent la majoritatea :) cel putin asa am observat. S-ar putea sa am si eu parte de o exceptie, dar aici vorbeam de "dragostea" si asa cum e perceputa ea de generatia noastra :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut ce ai scris.
    Esti frumoasa si ai suflet bun. Trebuie sa ai incredere ca il vei gasi pe barbatul pe care il astepti.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ dielda : Multumesc pt complimente si...stiu ca asta se intelege din aceasta postare , dar eu nu astept niciun barbat. Sunt destul de multumita de situatia mea actuala.

    RăspundețiȘtergere