marți, 10 martie 2009

Masti


Privind in jur, am ramas uimita.
Nici macar nu tre' sa te chinui sa observi cum toata lumea isi poarta masca mohorata. Majoritatea incearca sa fie ce nu e si ce nu va fi niciodata cu adevarat. Si toate astea pt ce? Doar ca sa dea bine in ochii altora, in ochii unor necunoscuti carora chiar nu le pasa de soarta celorlalti.
Te chinui zi de zi sa fii cool, sa-i impresionezi pe altii si nu faci nimic altceva decat sa lasi un gust amar. Spui in stanga si in dreapta cat de grozav esti tu si cat de multi oameni te plac , te idolatrizeaza dar...tu te crezi?
Nu mai incerca sa faci pe plac tuturor, e imposibil. Incearca mai bine sa fii tu impacat cu tine, nu conteaza cum vor ceilalti sa te vada. Te vei simti mai bine.
Cu siguranta masca e un must have al acestor generatii, generatii ce refuza sa se accepte, generatii conduse de spiritul de turma, generatii ce implora atentie, generatii demne de mila. Toti se imbraca la fel, toti vorbesc la fel, toti se comporta la fel. Masca iti ucide personalitatea, identitatea!!
Gandim diferit, ar trebui sa actionam diferit.

2 comentarii:

  1. si eu am observat "marea" asta de masti care ma intampina in fiecare dimineata cand ma urc in troleu. toti sunt prea grabiti, prea mohorati, prea adormiti... prea incercand sa fie ceva si nereusindu'le.

    RăspundețiȘtergere